Сарадња - Архива 2017

Хуманитарна акција за децу КиМ

plakatБеоград, 22.08.2017- На иницијативу Удружења за одбрану ћирилице „Добрица Ерић“ и „Српска солидарност храном“ покреће се акција, прикупљања школског прибора /свесака/ за децу са подручја, пре свега српских енклава на Косову и Метохији. Овој хуманитарној акцији прикључиће се одбори „Патриотског фронта“ и чланови који су то у могућности. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Сарадња са сродним организацијама

poziv rvi nsadНови Сад, 20.06.2017- На позив „Савеза организација и удружења ратних војних инвалида, породица погинулог борца Покрајине Војводине“ , да присуствије отварању нових канцеларија у Новом Саду, „Патриотски фронт“ је упутио своју трочлану делегацију.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Поводом Светског дана избеглица

najava Busiuje otkosБеоград-Бусије, 14.06.2017- Поводом светског Дана избеглица (19.06), група удружења која окупља Крајишнике, прогнане и избегле са својих огњишта у периоду распада СФРЈ и агресије хрватских војних и паравојних снага на, тада заштићене зоне УН (РСК), организује манифестацију под називом: „Ко ће нас уздићи ако сами себе напустимо“.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ново признање „Патриотском фронту“

odlikovanjastalac3 sajtСталаћ, 03.06.2017- У склопу манифестације „Лазару у част“, која се традиционално одржава у организацији „Друштва полицијских ратника Србије“ и још неколико других организација, делегација „Патриотског фронта“ је на позив домаћина боравила у учествовала на овом догађају.
 
 
 
 

 

 
 
 

“Балкански скок пријатељства 2017”

aleksa i jaЛисичији Јарак, 20.05.2017- Манифестација "Балкански скок пријатељства" 2017 одржаће се од 17. до 21. маја на спортском аеродрому Лисичији јарак поред Београда. Позив је добио и “Патриотски фронт” као ветеранска организација, која окупља већи број бивших припадника чувене 63. Падобранске бригаде.

 
 
 
 
 
 

Годишњица у РС

PozivnicaШековићи, 19.05.2017- На позив руководства БОРС-а “из Шековића, делегација “Патриотског фронта” на челу са председником Генералне скупштине Н. Антонићем, отпутовала је како би присуствовала обележавању годишњице оснивања “Прве Бирчанске бригаде”.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Привредна делегација из Русије

nskancelarijapf1Нови Сад, 12.03.2017- Посредством Московског представништва „Патриотског фронта“ уприличен је долазак и посета делегације привредника града Ростов, као и пријем од стане представника Главног одбора „ПФ“. Састанак је одржан у просторијама организације у Новом Саду, а теме су биле изу домена привреде, односно полљопривреде.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Наставак сарадње

soapatinАпатин, 08.02.2017- Састанком председника Генералне скупштине „Патриотског фронта" Неђе Антонића и председника Општине Апатин Милана Шкрбића, настављени су разговори о сарадњи, која је од оснивања удружења 2007. године на завидном нивоу.
Резултат такве активности је између осталога, већ препознатљив, вишегодишњи заједнички пројекат Међународних омладинских кампова, до сада 7 година узастопно реализован у оближњој Бањи Јунаковић.