Сарадња - Архива 2014

Посета ветерана Јагодине

Бачка Паланка, 09.03.2014.- Посетом “Удружења ветерана ратова 1990-1999.” из Јагодине Главном одбору “Патриотског фронта”, настављена је сарадња две организације. Иначе, оба удружења су од оснивања чланице “Савеза ратних ветерана Србије” и теме разговора су углавном биле везане за активности унутар овог савеза.

 

Скуп јужноевропских ветеранских организација

Софија,28.02.2014.- На позив бугарске ветеранске организације „Борбено пријатељство“и председника исте пук.др Јавора Генова, делегација „Патриотског фронта“ отпутовала је синоћ за Бугарску. У термину од 28.02.-02.03. у организацији бугарских ветерана и под покровитељством Министарства одбране те земље биће одржан скуп балканских ветеранских удружења.

XI седница ИО „Савеза ратних ветерана Србије"

Београд,25.01.2014.- Према раније договореној динамици, данас је у просторијама удружења „Српски ратни ветерани“ у Раковици (седиште Савеза) одржана 11. седница Извршног одбора „Савеза ратних ветерана Србије“. Састанку су присуствовали представници 6 од 7 чланица, као и председник Скупштине „СРВС“ Н. Антонић. Седницом је руководио председник ИО Савеза З. Вранешевић, а на дневном реду је било пет тачака, битних за даљи рад и планове уједињених удружења.

 

Трибина: „СРБИЈА И ЊЕНА ДИЈАСПОРА“

Београд,21.01.2014.- На Коларчевом народном универзитету у уторак, 21. јануара са почетком у 19 часова у сали  „Јосип Панчић“ одржаће се трибина са темом: СРБИЈА И ЊЕНА ДИЈАСПОРА- ОДНОС КОЈИ БИ МОГАО БИТИ ПРИСНИЈИ. Коорганизатори су “Београдски културни клуб“ и „Историјски пројекат Сребреница“. Присутне ће испред организатора поздравити Милош Милојевић и Стефан Каргановић. Биће приказан пригодан видео материјал.