Сарадња

"Патриотски фронт" на нивоу Главног и подручних одбора има закључене споразуме о сарадњи са преко 20 домаћих и страних удружења, организација и институција. Сваки од њих је усмерен на ефикасније решавање проблема ратних ветерана и чланова њихових породица. Највећи број уговора (споразума) односи се на побољшање положаја чланства у домену здравствене, правне, социјалне заштите, помоћи код преквалификације, дошколовавања, али и на пољима рада са младима, развоја младих талената, спорта, културе и баштињења историје и традиције.

Сарадња - Архива 2019

Трибина о херојима Кошара

Нови Сад, 28.09.2019- У препуној сали амфитеатра СПЕНС-а, одржана је пригодна трибина под називом:"Кошаре- битка која траје". Организатор је било удружење ветерана, РВИ,ППБ Косова и Метохије "Срце хероја" из Новог Сада, а херојску причу о подвизима добровољаца, војника,подофицира и официра тог априла 1999. присутнима су испричали учесници самих догађаја.

Сарадња - Архива 2017

Хуманитарна акција за децу КиМ

plakatБеоград, 22.08.2017- На иницијативу Удружења за одбрану ћирилице „Добрица Ерић“ и „Српска солидарност храном“ покреће се акција, прикупљања школског прибора /свесака/ за децу са подручја, пре свега српских енклава на Косову и Метохији. Овој хуманитарној акцији прикључиће се одбори „Патриотског фронта“ и чланови који су то у могућности. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сарадња - Архива 2014

Посета ветерана Јагодине

Бачка Паланка, 09.03.2014.- Посетом “Удружења ветерана ратова 1990-1999.” из Јагодине Главном одбору “Патриотског фронта”, настављена је сарадња две организације. Иначе, оба удружења су од оснивања чланице “Савеза ратних ветерана Србије” и теме разговора су углавном биле везане за активности унутар овог савеза.