Објављивање радова у научном зборнику

nomotehcentar15.10.2014.- Усмерени сте на одређену научну област? Желите да ваша научна размишљања и истраживања буду објављена у Зборнику научних текстова? Номотехнички центар вам то омогућује! У наставку текста следе информације о поступку пријављивања за Зборник. Приредила: Марија Митрованов (Номотехнички центар).
Како чланови Номотехничког центра наводе, пријава је отворена од 15. октобра до 15. новембра. Уколико Ваша пријава прође рецензију, комплетан рад достављате до 15. децембра 2014. године. Штампано издање као и пдф биће објављени до 31.12.2014. године.
"Наш Зборник отворен је за све, не правимо разлику између занимања. Не постоји ни старосна граница. Потребно је да сте или у статусу студента, или да сте студије завршили. Сви са основних, мастер или докторских студија свих акредитованих Универзитета у Републици Србији, као и у целој Европи, као и истраживачи, било да су у радном односу или не, могу се пријавити", наводи се на званичној страници Номотехничког центра.
Циљ Зборника, који има већ девет издања, јесте да пружи сигурно место за објаву свима којима је то потребно ради завршетка факултета, уписа на мастер или докторске студије, као и свима који би негде да започну своју каријеру писања и објављивања. "Многима смо почетно место и подршка у првим корацима објављивања радова. Позивамо Вас да се придружите заједници која је многима уз каснију промоцију издања помогла да пронадју посао, да себе представе као и да наставе студије у иностранству".
 
Уколико немате идеју шта бисте писали, они промовишу Иновативно решење за локалне проблеме, где бисте уочили један од, по Вама, најбитнијих проблема у Вашем крају, и трагом професије дали модел решења.
Ако имате Вашу тему коју бисте објавили, Уређивачки одбор Номотеничког центра ће Вам у најкраћем року одговорити да ли може иста да се објави.
 
Поступак пријаве и објаве рада је следећи:
 
- ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР – добијате упитом на неку од маил адреса (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ). УКОЛИКО СТЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ, можете се обратити Маријани на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , такође, уколико сте из БиХ можете се обратити Адели на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. које ће Вас водити кроз поступак објаве. Такође, формулар можете затражити и путем контакт форме на wеб сајту http://nomcentar.com/projects/ .
"Пријавни формулар можете затражити у периоду од 15. октобра до 15. новембра, и исти нам попуњен до тог рока вратити. У формулару, попуњаватае Апстракт до 250 речи уз кључне речи и, по могућству, са преводом на енглески језик".
- Након пријема Вашег попуњеног Пријавног формулара, у најкраћем року добијате одговор да ли се Ваша тема уклапа у издање, а ако одговор буде позитиван од стране Уређивачког одбора, улазите у поступак објаве.
- Затим, од Номотехничког центра добијате Предуговор, упутство за уплату, по евиденцији на њиховом изводу и главни Уговор, као техничко упутство за уређење рада.
 
- Рад обима максимално 10 страница, шаљете до 15. децембра 2014. године.
 
- Након што Ваш рад буде примљен, добићете одговор рецензије да ли је потребно извршити корекције.
 
- Када добијете обавештење да је Ваш рад склопљен, чекате да Вам се достави пдф издање Зборника на е-маил, а по завшетку штампе и штампани примерак на кућној адреси или путем члана Редакције који је у Вашем месту.
 
- Котизација, која обухвата објаву, штампани примерак на кућној адреси и пдф издање, износи и даље 4 000 рсд.
 
- Чланови Номотехничког центра Београд имају посебан режим плаћања и умањења котизације.
 
– "Ко жели да рад преведе на енглески језик, може исту услугу добити од нашег магистра лингивистике, за детаље нам се можете обратити путем маил-а", поручују из Номотехничког центра.
 
Свако ко се пријави за Пријавни формулар, буће угошћен од стране Редакције Номотехничког центра, и бићете вођени корак по корак кроз поступак објаве.
 
Више о Зборнику сазнајте на званичном сајту: http://nomcentar.com/projects/
Nova naučna eudkativna misao 2334-8631, UDK 33, COBISS.SR-ID 199642636.
 
INFO I PRIJAVA:
 
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Увек настојимо да медијски подржимо пројекте својих партнера, у циљу информисања младих о актуелним дешавањима. Уколико и ви желите да се текст о активностима вашег удружења нађе на порталу "иСербиа", можете се јавити поводом сарадње на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
341080
Данас
Јуче
Ова недеља
Прошла недеља
Овај месец
Прошли месец
Сви
74
365
1581
336714
5171
7381
341080
Ваш IP: 3.228.220.31
У Србији је 14.08.2020 04:33
Счетчик joomla